Un subler digital de la INSIZE  este un instrument de măsurare electronic folosit pentru a măsura cu precizie dimensiunile liniare.
Este compus din două mâini mobile care pot fi deplasate și blocante pentru a măsura obiecte de diferite forme și dimensiuni. Micrometrul digital furnizează citiri digitale precise ale dimensiunilor măsurate, în general, cu o rezoluție de până la patru zecimale.
Aceste instrumente sunt utilizate în mod obișnuit în domenii precum ingineria, producția, prelucrarea metalelor, construcțiile și multe altele, în care este necesară o măsurare precisă a dimensiunilor obiectelor.

INSIZE 

  • Precizie garantată: Un subler digital de precizie de la INSIZE cu certificat asigură o măsurare precisă și fiabilă.
    Certificatul atestă faptul că instrumentul a fost testat și calibrat cu atenție conform unor standarde riguroase, garantând precizia măsurătorilor.
  • Conformitate normativă: În multe domenii, precum ingineria, producția și metrologia, este necesară conformitatea cu anumite norme și standarde de calitate. Achiziționarea unui subler digital cu certificat asigură conformitatea cu normele în vigoare și reduce riscul de erori de măsurare.
  • Trasabilitatea măsurătorilor: Certificatul de calibrare oferă informații despre trasabilitatea măsurătorilor, adică despre lanțul de referință utilizat pentru calibrarea instrumentului. Acest lucru înseamnă că măsurătorile efectuate cu micrometrul digital pot fi urmărite până la standardele de măsură recunoscute internațional.
  • Fiabilitate pe termen lung: Un subler digital de la INSIZE cu certificat oferă mai multă siguranță și fiabilitate în timp. Calibrarea regulată și certificarea preciziei instrumentului permit menținerea unei performanțe ridicate de măsurare în timp, reducând la minimum riscul de erori în operațiunile de măsurare.
  • Credibilitate profesională: Utilizarea unui instrument cu certificat de precizie crește credibilitatea profesională a celui care îl utilizează. Demonstrează un angajament față de precizie și calitate în munca desfășurată, îmbunătățind reputația și încrederea clienților și partenerilor de afaceri.
    INSIZE 
Subler digital

Subler digital (fara rola): Insize
Gama de masurare: 0-150mm/ 0-6″

Rezolutie: 0.01 mm / 0.0005″
Acuratete: +/-0.02mm
Functii: on/off, zero, mm/inch, oprire automata
Bateria: CR2032
Material: Otel inoxidabil
DIN 862
Port iesire date
Accesorii optionale: cablu pentru portul de iesire date
Include certificat de inspectie de la producator .

 
Fisa tehnica