LABORATOR BRASOV

Laboratorul nostru Italia Instruments srl se remarcă prin excelența în sondaje dimensionale cu Cmm Aberlink 3D , oferind un serviciu de precizie care depășește simpla măsurare Iso9001

Profesioniștii noștri folosesc instrumente avansate,
cum masina de masura Aberlink 3d cnc :

N°1 AxiomToo cnc (600X 600 X500Z)

N°1 Extol 370 cnc (370x370x300Z)

Pentru a efectua măsurători dimensionale precise pe diferite obiecte și componente.

Potențialul acestui serviciu se manifestă prin:

  1. Precizie Extreme:
    Datorită utilizării instrumentelor de ultimă generație ABERLINK 3D garantăm măsurători extrem de precise, esențiale în domenii precum producția de componente de precizie.
  2. Eficiență în Procesele de Producție:
    Rilievi dimensionali optimizează procesele de producție, reducând erorile de măsurare, ceea ce se traduce într-o creștere a eficienței și reducerea risipei de material.Controlul Calității Superioare: Serviciul nostru contribuie la menținerea standardelor ridicate de calitate, detectând chiar și cele mai mici variații dimensionale care ar putea afecta funcționalitatea produselor.
  3. Economisire de Timp și Costuri: Evitând erorile în fazele incipiente ale producției, se reduc timpul de corectare și costurile asociate, promovând un proces de producție mai eficient și mai economic.
  4. Oferim rilievi dimensionali personalizate pentru a satisface nevoile unei game variate de sectoare, de la inginerie la producția de precizie.

Investiția în rilievi dimensionali la biroul nostru nu numai că asigură rezultate precise, ci și economii semnificative pe termen lung datorită prevenirii erorilor costisitoare și optimizării proceselor de producție

 

Nostru Laborator de Serviciu de rilievi dimensional  :

Sediu : >>
Laborator Italia Instruments srl
BRASOV (Romania)
Calea Feldioarei 75C, Brașov 500483, Romania

info@italiainstruments.com

 

EXAMPLE